De gebiedscoördinator Willemstad van de Gemeente Moerdijk heeft per mail contact opgenomen met Stadsraad Hart voor Willemstad. In de mail schrijft de gebiedscoördinator dat er nieuwe ontwikkelingen spelen bij het windmolencomplex bij de sluizen. De gemeente wil graag met de stadsraad in gesprek om dit af te stemmen.

Er speelt veel in Willemstad
Op dit moment heeft Hart voor Willemstad veel zaken op haar bord die de aandacht vragen, zoals de komst van een vakantiepark in de polder, de nieuwe woonwijk Willemstad Oost en de ontwikkeling van het project aan het Havenfront met een hotel en  appartementencomplexen. 
De nieuwe ontwikkelingen rondom het windmolencomplex bij de sluizen, waarvan de details vooralsnog onbekend zijn, zullen ongetwijfeld op korte termijn eveneens veel aandacht en inzet vergen.

Belangen behartigen
De stadsraad zet zich maximaal in om de belangen van de Willemstadse bevolking te behartigen en de leefbaarheid te waarborgen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk dat Hart voor Willemstad een groot en representatief ledenbestand heeft. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe sterker ze staat en hoe serieuzer ze door de gemeente wordt genomen.

Word lid van Hart voor Willemstad
Hart voor Willemstad nodigt alle inwoners van Willemstad en Helwijk van harte uit om lid te worden van de vereniging. Zo versterk je de positie van Hart voor Willemstad en zorg je ervoor dat jouw stem gehoord wordt!

Ook in 2021 waren er ontwikkelingen rond de windmolens, HvW heeft toen een zienswijze ingediend, klik hier om deze te bekijken.

 

Word lid van Hart voor Willemstad en versterk de stem van onze gemeenschap! Samen vertegenwoordigen we de belangen van Willemstad en Helwijk, en bouwen we aan een toekomst waarin elke inwoner telt.
Klik hier om naar het formulier te gaan