Tijdens de Stadstafel van afgelopen 6 mei nam de Gebiedscoördinator Luc Willems afscheid van zijn werkzaamheden voor de Gemeente Moerdijk in Willemstad. Per 1 juni aanstaande gaat Luc met pensioen na een lange en succesvolle carrière.

Luc was meer dan alleen een Gebiedscoördinator; hij was een begrip in Willemstad. Zo verweven was hij met de stad, dat hij op het gemeentehuis de bijnaam “Luc Willemstad” had gekregen. Een bijnaam waar hij trots op was en die de mate van betrokkenheid perfect samenvat.

De stadsraad van Hart voor Willemstad heeft altijd met veel plezier samengewerkt met Luc. We waarderen zijn enorme inzet voor de leefbaarheid van onze stad enorm. Luc ging vaak tot het uiterste om de wensen en behoeften van de inwoners te behartigen. Hij was een echte verbinder, die met veel geduld en passie mensen bij elkaar bracht en hielp om gezamenlijke doelen te bereiken.

Waardevolle bijdrage
Tijdens de Stadstafel werd Luc door het bestuur van Hart voor Willemstad verrast met een afscheidscadeau en een speciale sticker voor op zijn auto. Op de sticker prijkt de tekst “I love Willemstad”.

We willen Luc van harte bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan Willemstad. We wensen hem een gezond en gelukkig pensioen, waarin hij volop kan genieten van de vrije tijd die hij zo rijkelijk heeft verdiend.

Rol van de Gebiedscoördinator
De Gebiedscoördinator speelt een belangrijke rol in het verbinden van de gemeente met de samenleving. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor inwoners en behartigt hun belangen. De Gebiedscoördinator ondersteunt daarnaast de dorpstafel bij het organiseren van activiteiten en het behartigen van de leefbaarheid van de stad.

We zijn ervan overtuigd dat de Gemeente Moerdijk een waardige opvolger zal vinden voor Luc Willems. Echter, één ding is zeker: Luc Willemstad zal niet snel vergeten worden.

Jouw mening of vraag?
Je kan natuurlijk ook direct met ons contact opnemen om jouw mening met ons te delen.
Gebruik hier voor het contactformulier of spreek ons direct aan.